fbpx

TADIRAN AIROW 3 – A légtisztítás kompakt jövője

A GREE MAGYARORSZÁG BEMUTATJA:

A TADIRAN AIROW 3 Légtisztító modult

 

Úttörő technológia otthonunk légminőségéért.

Életünk 90%-át zárt terekben töltjük, mely ugyan megvéd minket a környezeti hatásoktól, ám az éremnek két oldala van: valamit valamiért. Ezt az árat az egészségünk kockáztatásával fizetjük meg. A belső terek légszennyezettsége 5-szöröse a szabad levegőhöz képest. A penészgomba, a vírusok és a baktériumok 5x nagyobb mértékben vannak jelen.

Ennek megoldásaként a Gree Magyarország hozta el hazánkba a légtisztítás forradalmi újítását, a TADIRAN AIROW3 légtisztító modult. Az eszköz magasoldalfali klímaberendezésekbe (fan-coil-okba és GMV beltéri egységekbe) könnyedén elhelyezhető, láthatatlan védelmet nyújtva a bent tartózkodók számára.

KÓROKOZÓK ELLEN

Az AIROW3 egy egyedülálló hidrogén-peroxid-ot előállító modul, mely legalább 99,93%-kal csökkenti a levegőben terjedő kórokozókat.

COVID ELLEN

Hatékony légtisztítás, mely akár 99%-kal redukálja bizonyos ismert aeroszolos kórokozókat, köztük a SARSCoV-2-t.

PENÉSZ ELLEN

Elpusztítja az egyéb vírusok, baktériumok és a penészgomba 99,994%-át.

HIDROGÉN-PEROXID SZINTJE

A Tadiran AIROW az OSHA által megengedett expozíciós határértéknél jóval alacsonyabb mennyiségű hidrogén-peroxidot termel. OSHA3: A levegőben megengedett expozíciós határérték (PEL), mely 1000 ppb egy 8 órás műszakban. A Tadiran AIROW kevesebb, mint 15ppb-t állít elő, mely megközelítőleg 66x kevesebb a megengedett határértéknél.

További tartalmak

Megérkezett az AUX Sigma – Acélszürke eminenciás

Megérkezett az AUX Sigma – Acélszürke eminenciás

Az AUX légkondicionálók lakossági kínálata új termékcsaláddal bővült. Megérkezett az AUX Sigma.Szálcsiszolt fémhatású előlap, acélszürke borítás. Ez az új Sigma.Erőteljes megjelenés és meggyőző teljesítmény hidegben és melegbenegyaránt. Az elegáns külső mögött rejlő...

bővebben
Gree Smart R az innovációk megtestesítője

Gree Smart R az innovációk megtestesítője

A Gree-Al mesterséges intelligenciája alkalmazkodik a környezeti paraméterekhez. Az algoritmus célja a legoptimálisabb működési profil kialakítása az energiamegtakarítás érdekében. A Gree-AI technológia évente minimum 10%, hosszú távon akár 20%-kal is csökkentheti az...

bővebben

Szeretnél értesülni az újdonságokról és akciókról?

MŰKÖDÉSI ELV

A levegőben levő víz és oxigén molekuláiból elektrokémiai úton hidrogén-peroxidot állít elő, mely egy többéves fejlesztést eredményeként szabadalmaztatott technológia és új távlatot nyit a légtisztítás terén. Az előállított fertőtlenítő szer egyik legnagyobb erénye, hogy nem az áthaladó levegőt tisztítja, hanem a belső – baktériumokkal és vírusokkal teli – levegőbe juttatva teljesen megtisztítja a kondicionált teret.

A légtisztító modul jelenleg a Gree és Syen oldalfali készülékekhez elérhető. A későbbiekben kazettás és légcsatornás kivitelű berendezéseinkhez is telepíthető lesz.

További részletek: airow.hu